HUTTER LAND - TRANSPORT CASE MOBILE - ORIUNDE ÎN ROMÂNIA SAU EUROPA

Dacă aveți nevoie să transportați case mobile sau clădiri modulare, INFO HUTTER este firma la care puteți apela.

Accesați siteul nostru www.transporcaravan.co.uk/ro

transport caravan
transport caravan
 • Oferim asigurare de marfă și asigurare de răspundere.
  Oferim clienților noștri peste 20 de ani de servicii specializate.


 • Transportul cu autocamionul este experiența noastră particulară pe care v-o oferim pentru a vă deplasa casele mobile sau clădirile modulare în condiții de siguranță și la timp, astfel încât să ajungă în stare perfectă. INFO HUTTER dispune de echipamente profesionale pentru face mutarea casei tale mobile.

 • Aveți nevoie de transport? Am tractat peste un milion de kilometri! Cu peste 20 de ani de experiență în transport, permiteți profesioniștilor noștri calificați și echipamentului specializat să vă mute casa mobilă cu o îngrijire delicată.

 • Sunați-ne astăzi pentru o ofertă!


 • Înainte de a apela, vă rugăm să fiți pregătit să răspundeți la următoarele întrebări:
 1. Ce dimensiune este casa ta? Trebuie să cunoaștem lățimea și lungimea totală a casei dvs.
 2. Casa ta are anvelope și axe? Dacă nu, câte axe necesită casa dvs.?
 3. Sunt accesibile amplasamentele dvs. de preluare și livrare? Există noroi sau nisip pe amplasamentul dvs.? Există copaci?

 • Avem un serviciu de livrare pentru persoanele care cumpără o locuință mobilă de la noi. Dispunem de camioane cu șoferi experimentați pentru a vă transporta în siguranță locuința mobilă de la locul nostru de vânzare către amplasamentul dvs. privat.

 • Oferim, de asemenea, un serviciu de transport pentru cei care dețin propriile case mobile și doresc să le deplaseze într-o altă locație. Prețurile pentru transport și livrare sunt evaluate în funcție de distanța parcursă, accesibilitatea site-ului și infrastructură.