Acest site este deținut și controlat de HUTTER LAND SRL.
Prin accesarea acestui site, sunteți de acord cu acești termeni și condiții, care pot fi modificați în orice moment și fără notificare prealabilă.

Organizarea și prezentarea conținutului acestui site sunt proprietate intelectuală a HUTTER LAND SRL. Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri. HUTTER LAND SRL nu își asumă responsabilitatea pentru orice site veți putea accesa prin intermediul lui și nu are nici un control asupra conținutului acestor site-uri.

În ciuda tuturor eforturilor rezonabile pentru a asigura acuratețea și actualizarea conținutului site-ului său, HUTTER LAND SRL nu își asumă nici o responsabilitate pentru corectitudinea sau valabilitatea declarațiilor conținute în documentele pe acest site.
HUTTER LAND SRL, angajații săi, agenții sau cesionarii nu vor fi în nici un caz răspunzători pentru orice daune, directe, indirecte sau pe cale de consecință, care ar putea rezulta din utilizarea acestui website.

Termenii si Condițiile de utilizare ale acestui site sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România. Orice diferend legat de acest site sau orice tranzacție, inclusiv vânzarea unui produs sau serviciu utilizând acest site vor fi guvernate de legile din România. Dacă aveți întrebări sau comentarii, vă rugăm să le trimiteți prin pagina de Contact.

Informații privind respectarea de către HUTTER LAND SRL a legilor și regulamentelor de protecție a datelor personale puteți citi aici.