Evalueaza produsele noastre! Spune-ti parerea! Parerea ta conteaza!


8 Responses

 1. Gabi Mogut

  Am cumparat de la dvs. o casa mobila Atlas Everglade cu un living mare si doua dormitoare, mobilata complet, pe care am pus-o la magazinul meu de anvelope de la marginea orasului si acuma stam mai mult pe acolo decat acasa. Aveam tras acolo curent si apa si suntem ca acasa.

 2. Daniel Ionut

  Astăzi am primit casa mobila Atlas Festival 10,6×3m.Domnule Popa,”jos pălăria”!mulțumesc mult,de astăzi suntem ca si frați!

 3. Varzaru Camelia

  Astazi a intrat în curtea noastră căsuța Atlas Florida cu trei dormitoare. Domnul George, un adevărat profesionist, a ştiut exact ce ni se potriveşte şi ne-a împlinit un vis. Mulțumim din suflet! Vă dorim sănătate şi să împliniți în continuare cât mai multe visuri. Braşovul!🍻

 4. Ovidiu

  Doresc detalii privind achizitia modelului Atlas Florida. Doresc transport la Dej, jud. Cluj. In cat timp o pot achizitiona. daca se poate vizualiza ceva la fata locului.

 5. Ana

  Eu impreuna cu o rietena suntem interesate sa achizitionam o casa cu 3 dormitoare care sa aibe si mobiler in camera care sa ne permita sa punem si hainele un living spatios …. din pozele cu casele vandute am fost impresionate de aceste case .

 6. John Fodorean

  Bună dimineața vreau să știu ce prezentați căci asi dori o casă mobila cu un dormitor baie bucătărie deschisă cu living cît ar costa și în cît timp as putea sa o am ,, mulțumesc frumos sănătate John Fodorean 0742021842

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *