logo hutter land alba iulia1

De ce o casa mobila?

  1. Costuri reduse – nu trebuie sa iti sacrifici viitorul ca sa ai casa ta de vacanta;
  2. Daca ai o firma de constructii, iti ofera mobilitate oriunde in tara;
  3. Nu ai nevoie de autorizatie de constructie;
  4. Avantajul cel mai mare al unei case mobile este ca…este mobila. Iti duci cu tine confortul caminului propriu oriunde vrei.

Cum sa iti alegi o casa mobila?

Discutati mai intai cu unul din consultantii Hutter Land Alba Iulia. O sa va recomande modelul de casa de care aveti  nevoie in functie de ceea ce doriti sa faceti. Consultanta este gratuita. Vizionarea este gratuita. Daca ceea ce avem pe stoc nu se potriveste destinatiei pe care o doriti, in maxim sapte zile va aducem exact casa care vi se potriveste.

Ce trebuie sa stii cand cumperi o casa mobila?

Casele mobile sunt ca si cele fixe, doar ca…sunt mobile. Deci, va trebui sa fii atent la instalatiile sanitare, la instalatia electrica, la mobilier, la dotarile din bucatarie, din living, din dormitoare si bai. Trebuie sa te asiguri ca vei putea locui atat vara cat si iarna in casa ta mobila. Trebuie sa iti asigure adapost si in zilele toride si in noptile reci.

Cum transporti o casa mobila?

Transportul casei mobile este agabaritic. Consultantii nostri au experienta in livrarea caselor mobile. Apelati la noi si transportul casei pana la locul de destinatie nu o sa mai fie o problema.

Da, casele mobile sunt o alternativa ieftina in comparatie cu achizitionarea unei case fixe existente sau construirea uneia noi. Dar, daca alegi bine, poate fi o investitie pe viata. Nu ezita sa contactezi pe unul din consultantii HUTTER LAND Alba Iulia, la tel. +40 771 631151, +40 799 264222, pe office@casemobilealba.ro sau scrie-ne pe Formularul de Contact.