Evalueaza produsele noastre! Spune-ti parerea! Parerea ta conteaza!


8 Responses

 1. Gabi Mogut

  Am cumparat de la dvs. o casa mobila Atlas Everglade cu un living mare si doua dormitoare, mobilata complet, pe care am pus-o la magazinul meu de anvelope de la marginea orasului si acuma stam mai mult pe acolo decat acasa. Aveam tras acolo curent si apa si suntem ca acasa.

 2. Daniel Ionut

  Astăzi am primit casa mobila Atlas Festival 10,6×3m.Domnule Popa,”jos pălăria”!mulțumesc mult,de astăzi suntem ca si frați!

 3. Rogozan Nicolae

  Siteul e actualizat pt ca de cind va urmaresc aveti aceleasi oferte

 4. Varzaru Camelia

  Astazi a intrat în curtea noastră căsuța Atlas Florida cu trei dormitoare. Domnul George, un adevărat profesionist, a ştiut exact ce ni se potriveşte şi ne-a împlinit un vis. Mulțumim din suflet! Vă dorim sănătate şi să împliniți în continuare cât mai multe visuri. Braşovul!🍻

 5. Ovidiu

  Doresc detalii privind achizitia modelului Atlas Florida. Doresc transport la Dej, jud. Cluj. In cat timp o pot achizitiona. daca se poate vizualiza ceva la fata locului.

 6. Dorin

  M-ar interesa o casa de 40-45mp,contactati-ma daca puteti aduce asa ceva. Dece prezentati in albumul foto casele vandute ,nu cred ca mai intereseaza pe nimeni ce a fost,prezentati ce aveti pe stoc sau ce puteti aduce. Multumesc !!

 7. guruguru

  sunt foarte mirat cum au cumparat altii orbeste pentru ca spre deosebire de altii cu oferte similare dar cu mult mai multe detalii esentiale, in siteul dvs nu apare nimic despre materiale, structuri, aspect final montaj la casele mobile care le vindeti! Sunt din carton cum zice numele la una??… Ce structura au, ce grosime table lemne pereti din ce? Ce garantii dati ce greutate au cum asigurati rezistenta iarna la zapada depusa pe acoperis ca dupa cat se poate vedea din pozele esentiale mai mult lipsa…nu ar trece o iarna serioasa, acoperisul e fara panta si cine stie din ce span de tabla sau pvc… Cum asigurati inclusiv transport cand nu aveti macar o poza sa vada clientul pe ce teren si cum aseaza casa mobila sa nu o rupa in 2 in cateva zile?… Nu va faceti griji ca v-ar copia cineva proiectul ca nici ala nu e prezent precum la ceillalti in site adica proiect schita continut marimi aspect camere, ceea ce se vede se poate face din computer mai simplu decat voi vreo casa fie si rulota serioasa. Ma rog una peste alta as vrea sa stiu daca se poate viziona vreuna reala la sediu pentru ca desi cu multe poze la fiecare esentialul necesar vreunei comenzi va lipseste in prezent! Sper sa va ajute cele scrise ca sa editati un site profesionist care s ar cam cere la preturile astea nu chiar mici dar si asta depinde mult de materiale care acum nu sunt nicaieri mentionate si alegem doar poze artistice. Nici macar acest website nu are minim securitate necesara oricaror formulare, fiind in protocol demult abandonat de toti http in loc de https si asta confirma inca o data ce sugeram mai sus…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *